Pages

1 Nisan 2013 Pazartesi

Yol Ayrımı 16.Bölüm 2 Nisan

GOOGLE REKLAMLARI
Yol Ayrımı'nın bir önceki bölümünde Ayşe, Kamil'in öz babası olduğunu itiraf etmesiyle büyük bir şok yaşamıştı. Nermin de bu gerçek karşısında Ayşe'nin hasta olup yatağa düşmesi üzerine Kamil'e öfke kusmuştu. Ayşe'nin daha çabuk iyileşebilmesi için yurt dışına gönderilmesine karar verildi. Diğer yandan Selim, karakolda Kurtuluş dergisi hakkında sorguya çekildi. Söz konusu Selim'in ve arkadaşlarının geri adım atmasını sağlayamamıştı. Ahmet Ağaoğlu'nun Serbest Fırka'dan ayrılması iktidarın gündemini meşgule den en önemli konu olmuştu. Yunus Nadi ve Asım Bey, haberi duyar duymaz büyük bir şaşkın yaşadı, herkes Serbest Fırka'nın geleceği hakkında farklı yorumlar yaptı. Mustafa Kemal de Ağaoğlu'nun ayrılış sebebini öğrenmek istedi.
2 Nisan Salı akşamı TRT 1 ekranlarına gelecek olan Yol Ayrımı 16. Bölümde babasız geçen yıllarının hesabını Kamil'den soracak olan Ayşe, kendisini kahredecek cevaplarla karşılaşacaktır. Nermin ise Ayşe'nin çekeceği ıstıraplar karşısında çaresiz kalacaktır. Doktor Lütfü, Ayşe'nin kendisine gelebilmesi için yurt dışına gönderilmesi konusunda ısrar edecektir. Ahmet Ağaoğlu'nun dönüşü Serbest Fırka'nın ayağa kalkmasını sağlayacaktır. Diğer yandan Fethi Okyar da partiyle ilgili çıkan haberleri yalanlamak üzere bir basın toplantısı düzenleyecektir. Selim ise hapishaneden karakoldan çıkar çıkmaz Ramiz'in kendisinden şairliği bırakmasını istemesiyle şok olacaktır. Kadir'in çalışmaları ile Fırka'nın takdirini toplayacaktır. Kurtuluş dergisi içi büyük bir destek Şükran'ı çok sevindirecektir.
Ayşe artık gönderilmek istenmektedir. Ve bu konuda Doktor Lütfü iddialı olmaktadır. Ayrıca Ahmet Ağaoğlu tekrar dönmüştür. Bu dönüş ile Serbest Fıkra tekrar harekete geçmiştir. Ancak Serbest Fıkra için birçok asılsız haberler çıkmıştır. Öncelikle bu haberlerin yalanlanması gerekmektedir. Bu neden ile Fatih Okyar bir toplantı yapar. Bu toplantıda haberlerin yalan olduğu ile ilgili gerekli tüm açıklamalar yapılacaktır. Bu ve daha fazla olay 2 Nisan Salı gece saat 23.00 da ekranlarda olacak.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.