Pages

16 Ekim 2012 Salı

Türkiye-Macaristan maçı 16 Ekim

GOOGLE REKLAMLARI
16 ekim Macaristan-Türkiye maçı hangi kanalda?İşte büyük maçın detayları
A Milli Takım'da Serdar Kurtuluş ve Jem Paul Karacan'ın Macaristan maçı kadrosuna dahil edildiği bildirildi.

Gaziantepspor forması giyen Serdar Kurtuluş şimdiye kadar 4 kez A Milli Takım forması giydi. Futbol yaşantısını İngiltere'de Premier Lig takımlarından Reading FC'de sürdüren Jem Paul Karacan ise ilk kez A Milli Takım'a çağrıldı.
A Milli Futbol Takımı Macaristan'da
A Milli Futbol Takımı, 16 Ekim Salı akşamı Budapeşte'de Macaristan ile oynayacağı FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Grubu Eleme maçı için Macaristan'a geldi. br/br/THY uçağı ile Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Budapeşte'ye ulaşan Milli Takım kafilesini, Türk Büyükelçiliği yetkilileri karşıladı. Daha sonra Milli Takım kafilesi, 16 Ekim Salı akşamına kadar konaklayacağı Boscolo Otel'e geçti.br/br/A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, yarın saat 18.15'te maçın oynanacağı Ferenc Puskas Stadı'nda düzenlenecek. Toplantının ardından saat 19.00'da antrenman başlayacak.br/br/Milliler, Macaristan maçının hazırlıklarını karşılaşma sabahı saat 11.30'da Ferencvaros Stadı'nda basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Macaristan-Türkiye maçı hangi kanalda
FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki Macaristan-Türkiye karşılaşması, 16 Ekim Salı günü saat 20.30’da (TSİ 21.30) Ferenc Puskas Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma Star TV’den naklen yayınlanacak. Milli Takım maçtan sonra İstanbul’a dönecek.
Avcı: Macaristan'ı mağlup ederek seri yakalamak istiyoruz
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın akşam Macaristan’ı mağlup ederek bir seri yakalamak istediklerini söyledi

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.